Inici | www.academia.cat | contacte | Avís Legal | Català · Castellano · English
Ho sentim, aquest contingut no està disponible en l'idioma actual

Temes de Divulgació

"Buenos dias,

Estoy pensando en pasar por el quirofano para solucionar mi problema de ronquido, queria solicitarles un listado de medicos que intervengan esta patologia por radiofrecuencia en la ciudad de Barcelona, yo me pondria en contacto directamente con ellos. Gracias."

Apreciado V.:

En prime rlugar le pedios disclpas por el retraso en la respuesta de su correo. No podemos facilitarle el listado de todos los m√ɬ©dicos que en la ciudad de Barcelona realizan la t√ɬ©cnica de radiofrecuencia. La Sociedad Catalana no tiene registrado ning√ɬļn listado en este sentido. Por lo tanto no nos parece justo nombrarle √ɬļnicamente aquellos que personalmente podamos conocer y no hacerlo con los que no sea as√ɬ≠.

Sentimos mucho no poder ayudarle pero no dude en contactar con nosotros siprecisa alguna otra información.

Societat Catalana d√ʬĬôOtorinolaringologia i Patolog√ɬ≠a Cervicofacial
"Hola bon dia,

Tinc diagnosticat un grau de apnea obstructiva severa de 36,2 per hora, porto 3 anys dormint amb un cpap i he perdut pes. Hi ha alguna possiblitat, que amb l'√ɬļs continuat del cpap pugui arribar ha deixar de tenir apneas?, i no necessitar m√ɬ©s el cpap per dormir?

Moltes gràcies."
El tractament amb CPAP, resol de manera prou satisfact√ɬ≤ria l√ʬĬôapnea obstructiva del son i redueix les seves conseq√ɬľ√ɬ®ncies negatives. Malgrat tot, si no hi ha un canvi radical en l√ʬĬôindividu, per exemple una important reducci√ɬ≥ de pes o hi ha una cirurgia sobre la via a√ɬ®ria superior que ho resolgui, el CPAP, s√ʬĬôha de mantenir per sempre. Per tal d√ʬĬôavaluar si hi ha alguna altre opci√ɬ≥ terap√ɬ®utica fora del CPAP, en el seu cas concret, hauria de consultar un especialista en cirurgia de la via a√ɬ®ria superior (ORL o Cirurgi√ɬ† Maxil√ʬĬĘlofacial) o un dentista que conegui a fons aquesta malaltia, per tal d√ʬĬôavaluar altres opcions com els dispositius d√ʬĬôavan√ɬßament mandibular.

Societat Catalana d√ʬĬôOtorinolaringologia i Patologia Cervicofacial

 

 

Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears. Major de Can Caralleu, 1-7 (08017) Barcelona. Tel. 93.203.10.50 FAX 93.203.26.18 - scorl@academia.cat