Inici | www.academia.cat | contacte | Avís Legal | Català · Castellano · English
Ho sentim, aquest contingut no està disponible en l'idioma actual

Oferta descomptes en viatges per a socis

>> Ofertes del mes   

Barcelona, a 19 d’abril de 2002.

Societat Catalana d’Otorrinolaringologia i Patologia Cèrvicofacial

A la atenció del Dr. Eduard Esteller.

Benvolgut Dr. Esteller,

Segons entrevista d’ahir, em complau confirmar-li les condicions econòmiques i de treball que conjuntament Meeting & Congress, organització de congressos i Transglobal, agència de viatges, fa que podem oferir un paquet de serveis a millors preus.

Per tant oferim tot aquest ventall de serveis a tots els membres de la junta i als socis de la Societat Catalana d’otorinolaringologia i Patologia Cervicofacial, amb la millor oferta del mercat i gaudint a més dels següents descomptes:

  5% Sobre els honoraris en l’organització d’actes. Aquest descompte ja l’estem aplicant des de fa uns quatre anys al col.lectiu de la Societat Catalana de ORL.
  2% Per la compra de bitllets d’avió per assistir a congressos o altres reunions i pèls ponents dels congressos que organitzem. (*)
  3% Per la reserva d’hotels per assistir a congressos o altres reunions, sobre la nostra oferta hotelera, i pels ponents dels congressos que organitzem. (*)
  5% En viatges de paquets turístics o de viatges a fortfait (a mida). (*)
  (*) NOTA: Agrairem que el pagament es faci en efectiu i no amb targeta de crèdit/dèbit.

En el cas de Viatges Transglobal, l’atenció serà de la següent forma:  Per les reserves de bitllets d’avió i/o reserves d’hotels per assistir a congressos, us atendrem des del Departament d’Empreses en horari seguit des de les 08.00 fins les 19.30 hrs., de dilluns a divendres. Hauran de demanar per la Srta. Elena Serra o pel Sr. Carles Sánchez.

Per les reserves de paquets turístics o viatges de fortfait, els atendrem des del nostre Departament de Viatges Vacacionals, en horari de 09.00 a 13.30 hrs i de 16.00 a 19.30 hrs., de dilluns a divendres.

Hauran de demanar per la

Pel que fa als congressos, us podeu posar amb contacte amb el

  Sr. Oriol Setó, en horari de 8.30 a 13.30 i de 15.30 a 18.30.
  Tel: 93 210 05 06 -- Fax: 93 213 06 37
  E-mail: meeting@meetingcongress.com

Transglobal i Meeting & Congress, enviarem mensualment via Internet, dintre els primers dies de cada mes, un informatiu tant a nivell de vols, hotels com de paquets turístics.

Tot això ens permet organitzar qualsevol tipus acte en la seva totalitat, des de l’aspecte més lúdic com científic, oferint les millors condicions qualitat/preu.

Atentament,

V. TRANSGLOBAL, S.A
Gemma Solé
Cap Promoció i Vendes
MEETING &CONGRESS
Mª Dolors Luis
Gerent

 

 

Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears. Major de Can Caralleu, 1-7 (08017) Barcelona. Tel. 93.203.10.50 FAX 93.203.26.18 - academia@academia.cat